Services

Oversættelse

Vi er et veletableret oversætterbureau placeret i Danmark, men med et netværk af oversættere over hele verden, så uanset hvilket sprog du skal have oversat til, laves oversættelsen af en modersmålsoversætter. Det er din garanti for en oversættelse af høj kvalitet, der får dine tekster – og dermed din virksomhed – til at virke seriøs og professionel.
Vi har specialiseret os inden for administration, HR, markedsføring, finans, IT, hjemmesider, spil, sport, kultur, diverse manualer m.m.
Vi påtager os også korrekturlæsning af allerede oversatte tekster.

Tekstforfatning

Vi laver professionelle salgstekster, der sælger dine produkter eller serviceydelser på bedste vis. Vi ved, at dine tekster skal have fokus på, hvad dine kunder kan opnå ved at købe dit produkt eller din serviceydelse. Du briefer os – enten mundtligt eller skriftligt – og vi sætter os til tastaturet og leverer den færdige tekst til dig. Du kan være sikker på, at der ikke er nogen stavefejl, og kommaerne er, hvor de skal være. Med i prisen får du 1 korrekturgang, hvis du har rettelser. Først når du er tilfreds med din tekst, er vi tilfredse.
Kontakt os. Vi glæder os til at lære din virksomhed at kende.

Kontakt

Cikorievej 10, 4300 Holbæk, Danmark
+45 24 23 79 81